June 30, 2013

Interview - Οι Danger Angel στο YOUR Music

Interview - Οι Danger Angel στο YOUR Music

Journalist:  Ελευθερία Ζάβαλη
Photographers: John Metalman, Δανάη Παναγιωτίδη. 


Photo by Danae Pan



Ελευθερία Ζάβαλη:
Καλώς ήρθατε παιδιά στο YOUR Music! Από πότε υφίσταται η μπάντα και ποια η πορεία της?

Danger Angel:
Καλώς σας  βρήκαμε!
Η μπάντα υφίσταται από το 2006. Παίζουμε hard rock. Από την ίδρυση μας μέχρι τώρα έχουμε και εμείς όπως κάθε μπάντα κάποιες ανακατατάξεις, από το 2010 είμαστε ο Ethan Snow στην κιθάρα, ο M.T. Στη φωνή, ο Rudy Rallis στο μπάσο, ο Tony V. Στα drumms και ο AHAS στα Keyboards. Αυτοί είμαστε οι Danger Angel.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το album σας “Revolutia”. Τι περιέχει και από που μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί?

Danger Angel:
Η επίσημη κυκλοφορία ήταν στις 29 Ιανουαρίου 2013. Ο δίσκος λέγεται “Revolutia”. Είναι ένα γενικότερο concept ,το οποίο αναφέρει του τι γίνεται στη χώρα την οποία ζούμε και είναι ένα concept που αφορά τη οικονομική κατάσταση που αφορά τις περισσότερες χώρες αυτή τη στιγμή. Είναι ένας δίσκος που δεν βγήκε απλά με τραγούδια τα οποία προ υπήρχαν στον πρώτο δίσκο, ή τραγούδια τα οποία εξελίχθηκαν. Είναι νέα κομμάτια, με κοινή θεματολογία και από εκεί βγήκε το όνομα “Revolutia”. Η κυκλοφορία έγινε με την Perris Records. Κυκλοφορεί σε δύο καταστήματα: στο no remorse και το shiva records.

Και ψηφιακά στα παρακάτω digital stores:
i-Tuneshttps://itunes.apple.com/us/album/revolutia/id611437984
BandCamp: http://dangerangel.bandcamp.com/
- Amazon MP3: http://goo.gl/IOovc
- Amazon CD: http://goo.gl/dfrVK
- CD Universe (CD): http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=8895976&style=music
- Tower Records (CD+MP3): http://www.tower.com/revolutia-danger-angel-cd/wapi/123636009?download=true&type=2

- CDBaby (CD): http://www.cdbaby.com/cd/dangerangel2


Ελευθερία Ζάβαλη:
Είστε μία μπάντα που η φήμη της δεν περιορίζεται εντός των ελληνικών συνόρων. Θέλω να μου πείτε πως βλέπετε την αντίδραση του κόσμου εντός αλλά και εκτός των συνόρων.

Danger Angel:
Το πιο δυνατό συναίσθημα που μπορεί να νιώσει ένας καλλιτέχνης, το νιώσαμε στο Κύτταρο. Το κοινό της Αθήνας, ήταν το καλύτερο κοινό που συναντήσαμε σε όλη αυτή τη περιοδεία με τον  Jeff Scott Soto και τον Jorge Salán. Πέραν αυτού είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση από όλο το κόσμο, όπου παίξαμε, σε όλες τις χώρες, ο κόσμος γούσταρε πολύ τη μουσική μας, πήρε το cd μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Το “When I'm gone” κυκλοφόρησε μαζί με το videoclip του, στο οποίο εμφανίζονται ο Jeff Scott Soto και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πως προέκυψε μία τέτοια συνεργασία?

Photo by John Metalman
Danger Angel:
Η συνεργασία με τον Jeff υπήρχε από τον πρώτο μας δίσκο, οπότε σαν παραγωγός του cd ήταν να συμμετάσχει και στο cd. Η Πηνελόπη, είναι φίλη του συγκροτήματος, βοήθησε πολύ με την καλλιτεχνική της επιμέλεια και το styling καθώς είναι μία rock φιγούρα. Έτσι δεν άργησε να γίνει και αυτή η συνεργασία.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Η μουσική για εσάς είναι τρόπος έκφρασης και επανάστασης, τέχνης ή κάτι άλλο?

Danger Angel:
Καταρχήν η μουσική είναι τρόπος ζωής. Μας έχει βοηθήσει όλους μας. είναι ένα αίσθημα... Σαφώς και είναι επανάσταση, είναι και τέχνη, γενικότερα δεν μπορείς να της βάλεις ταμπέλες. Για τον κάθε ένα είναι κάτι διαφορετικό. Όταν έχεις μία συλλογική ομάδα από πέντε άτομα, η ομαδικότητα και αυτό που θέλουν να βγάλουν οι Danger Angel, η Revolutia είναι η φωνή τους σε αυτό που ζούμε σήμερα. Μπορεί για τον καθένα να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά πάνω στο stage, παίρνουμε όλη μία θέση συλλογικά. 


Ελευθερία Ζάβαλη:
Ποιες είναι οι μελλοντικές σας ζωντανές εμφανίσεις?

Photo by Danae Pan
Danger Angel:
Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή, σχεδιάζουμε κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό. Δεν είναι κλεισμένα αυτά. Όσοι ενδιαφέρονται όμως μπορούν να ενημερωθούν από το site μας: www.dangerangelband.com αλλά και όλο το διαδικτυακό χώρο.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Τι εντυπώσεις σας αφήνει το "YOUR Music"?

Danger Angel:
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοια portal που στηρίζουν και προωθούν όσο μπορούν με τα μέσα που έχουν την ελληνική και όχι μόνο σκηνή. Μακάρι να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις! Έχουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που μας καλέσατε! Μακάρι να γίνεται όλο περισσότερα όλα αυτά τα site, που στηρίζουν τον κόπο και το μεράκι όλων των μουσικών. Να έχετε κουράγιο! Revolutia! 


Η συνέντευξη και η φωτογράφηση, έγινε στο Free Gallery (Γκάζι, Κωνσταντινουπόλεως 58 & Δεκελέων)

Danger Angel - When I'm Gone



Danger Angel @ YOUR Music




LIKE US on Facebook:
Danger Angel: https://www.facebook.com/DangerAngelBand

No comments:

Post a Comment