July 19, 2013

Interview - Οι Project Theory στο YOUR Music

Interview - Οι Project Theory στο YOUR Music

Journalist:  Ελευθερία Ζάβαλη
 



Ελευθερία Ζάβαλη:
Καλησπέρα παιδιά, καλώς ήρθατε στο YOUR Music. Πότε δημιουργηθήκατε και πως φτάσατε μέχρι εδώ?

Project Theory:
Καλησπέρα Ελευθερία! Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ στην παρέα του YOUR Music. Οι Project Theory δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2012 από μια παρέα 6 ατόμων στην πόλη της Πτολεμαϊδας. Από εκείνη την στιγμή έχουμε κάνει διάφορες εμφανίσεις σε διάφορα Festival στην Ελλάδα.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο σας single. Πως ονομάζεται και από που μπορούμε να το προμηθευτούμε?

Project Theory:
Δεν είναι ακριβώς single, κυκλοφορήσαμε 2 τραγούδια τα οποία ηχογραφήθηκαν στο Valve Studio στην Θεσσαλονίκη.Το ένα ονομάζεται Regret και το άλλο Dead Inside, μπορεί όποιος θέλει να τα βρει  στο Youtube, Facebook, Soundcloud και να τα κατεβάσει δωρεάν από το Reverbnation.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές?

Project Theory:
To κάθε μέλος της μπάντας έχει αρκετά ευρύ φάσμα επιρροών και έτσι ο καθένας με τον τρόπο του συμβάλει στο να βγαίνει ένα αποτέλεσμα βασισμένο στην Rapcore και Nu Metal σκηνή.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Πόσο εύκολο είναι για εσάς να προωθήσετε την μουσική σας, μιας και είστε μία μπάντα από την επαρχία?

Project Theory:
Η επαρχία έχει δύο κακά, το πρώτο είναι ότι δεν γίνονται και πολλά live όπως ας πούμε σε μεγάλες πόλεις.Το δεύτερο είναι και το κυρίως η μουσική που προωθείται στην επαρχία η οποία απέχει από το δικό μας φάσμα. Κατά τα άλλα η προώθηση της μουσικής μας μέσω του internet γίνεται αρκετά πιο εύκολα και βοηθάει αρκετά! Εμείς από την πλευρά μας κλείνουμε όσες πιο πολλές εμφανίσεις μπορούμε σε διάφορα πόλεις σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να βγει προς τα έξω όλο αυτό που κάνουμε σαν συγκρότημα.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας παράπονο σαν μπάντα και ποια η μεγαλύτερη σας χαρά?

Project Theory:
Για το μεγαλύτερο παράπονο θα μπορούσαμε να πούμε ότι ζούμε σε μια χώρα που δεν έχει και πάρα πολύ καλή μουσική παιδεία και έτσι κάνει το έργο και την επίτευξη των στόχων του κάθε συγκροτήματος ακόμη πιο δύσκολη. Από την άλλη μεριά η μεγαλύτερη μας χαρά είναι ότι αυτό που κάνουμε φαίνεται να έχει απήχηση και να αρέσει στον κόσμο,αυτό είναι που μας δίνει περισσότερη ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουμε!


Ελευθερία Ζάβαλη:
Θα μετακομίζατε στην Αθήνα, αν σας γινόταν κάποια επαγγελματική πρόταση? Μέχρι που είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για την μπάντα σας?

Project Theory:
Φυσικά και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ένα τέτοιο βήμα να μετακομίσουμε Αθήνα ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα όποια πλεονεκτήματα έχει μια μεγάλη πόλη. Σαν μπάντα και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε κάνει αρκετές θυσίες μέχρι τώρα και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε ακόμη περισσότερες μέχρι η μπάντα να φτάσει στο έπακρο των στόχων και των προσδοκιών της.


Ελευθερία Ζάβαλη:
Τι εντυπώσεις σας αφήνει το "YOUR Music"?

Project Theory:
Το YOUR Music είναι ένα πάρα πολύ καλό μέσω προώθησης δουλείας! Βοηθάει διάφορους καλλιτέχνες να αναδείξουν την μουσική τους. Εμείς χαιρόμαστε και επικροτούμε τέτοιες κινήσεις και προσπάθειες. Μακάρι να συνεχίσει έτσι,ευχόμαστε ότι καλύτερο στο YOUR Music και σε σένα Ελευθερία!

Project Theory: @ YOUR Music




No comments:

Post a Comment